Lisää minun lomaani +

Matkailukeskus Niemenharju

Matkailukeskus Niemenharju

Pihtiputaan uusi Matkailukeskus Niemenharju kätkee sisäänsä monipuolisen palvelukokonaisuuden. Puuarkkitehtoninen taidonnäyte koostuu viihtyisästä ravintolatilasta, jossa on tarjolla aamiainen, noutopöytä, monipuolinen salaattipöytä, a la carte listaruokia, Kotipizza ja Scanburger tuotteet.  Ravintolakerroksessa on myös myymälä, josta voi ostaa mukaan peruselintarvikkeita, oman paistopisteen tuotteita ja juomia. Tiettyinä aikoina lähitilojen naudan ja lampaanliha, sekä paikallisen ammattikalastajan kuha ja muu järvikala ovat saatavilla mukaan ostettavaksi mökki- tai kotiherkuksi.

Lisäksi käytettävissä ovat kokous/kabinettitilat noin 16 henkilölle. Tilavuokra on 25 € / 2 hh. Seuraava alkava tunti 5 €. Hinta sisältää tilavuokran, videotykin ja valkokankaan. Kokoustarjoilut räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan aina kokouskahveista a`la carte - annoksiin.

Niemenharju kuuluu Neste liikenneasemaverkostoon. Liikenneasematarvikkeiden ja liikennepolttoaineiden myynnin lisäksi asiakkailla on tarvittaessa käytössä perheyrityksen omat korjaamopalvelut muutaman kilometrin päässä.

Ammattiautoilijoille on tarjolla hyvin varustellut taukotilat, johon kuuluu oleskelutilan lisäksi sauna ja naisille ja miehille omat suihku / wc tilat.

Päärakennuksen toisessa kerroksessa on 10 hotellihuonetta. Kahden hengen huoneissa on erilliset vuoteet, tilava työskentelytila työmatkustajille, kylpyhuone, tv, silitysmahdollisuus, maksuton langaton verkko ja koneellinen ilmanvaihto. Vuodesohvasta saa kätevän lisävuoteen. Aamupala ja rantasaunan käyttömahdollisuus sisältyvät hintaan. Yhden hengen huoneissa on sama varustus vuoteen mitoitusta lukuun ottamatta. Hotellissa on saatavilla myös perhehuone yhdistämällä kaksi väliovellista huonetta.

Päärakennuksen viereisessä Guesthousessa on 12 kahden hengen huonetta, jossa on erilliset vuoteet. Varustukseen kuuluu kylpyhuone, televisio, jääkaappi sekä maksuton langaton verkko. Aamupala ja rantasaunan käyttömahdollisuus sisältyvät hintaan. Päärakennuksen ravintolapalvelut ovat välittömässä läheisyydessä. Guesthouse avautuu käyttöön myöhemmin syksyllä 2016.

Modernit leirintämökit sijaitsevat Lylylammen rantamaisemassa, Niemenharjun Matkailukeskuksen palveluiden äärellä. Mökeissä on minikeittiö sekä oma kylpyhuone. Varaukseen sisältyy myös vuode- ja liinavaatteet sekä loppusiivous. Mökkeihin mahtuu mukavasti kaksi aikuista ja kaksi lasta, mutta vuoteet on mitoitettu myös neljälle aikuiselle. Mökeissä majoittuvien käytössä on noin 40 metrin päässä sijaitseva rantasauna ja luonnonhiekkapohjainen uimaranta.

Hyvin varusteltu 45 paikkainen caravan alue sijoittuu Lylylammen ranta-alueelle. Rannan tuntumassa sijaitsevassa tasokkaassa huoltorakennuksessa on suihku- ja saunatilat, keittiö ja pyykinpesutilat. Osa caravan alueesta on avoinna ympäri vuoden. Alueella on kemiallisen WC:n tyhjennyspiste ja ajokaivo. Telttailijoille on tarjolla viihtyisiä paikkoja kauniissa mäntykangasmaastossa lammen läheisyydessä. Caravan alue avautuu kesäkäyttöön touko-/kesäkuussa 2017.

Harrastusmahdollisuudet ovat kattavat. Kuuman kesäpäivän päätteeksi voi pulahtaa uimaan, pelailla frisbeegolfia ja petangia tai viettää grilli-iltaa nuotiolla.

Kalastamaan pääsee helposti alueen omalla Lylylammella, johon istutetaan kirjolohta ja siikaa täydentämään luontaista ahven ja haukikantaa. Viereisen harjun takana avautuva suurempi Koliman vesistö tarjoaa mahdollisuudet pitemmille kalastusretkille, joita järjestetään kesällä 2017 myös ohjattuina.  Kalastamaan pääsee myös virtaavassa vedessä, koska useita tunnettuja koskialueita sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä.

Melojille on suunniteltu reittivaihtoehtoja taukopaikkoineen ja kesällä 2017 on käytettävissä lähialueen melontakartta. Talvella on mahdollista kokeilla lumikenkäilyä, maastohiihtoa, lähteä pilkkiretkelle tai seuraamaan ammattikalastajan verkonnostoa.  Reilun puolen tunnin ajomatkan päässä avautuu upea Salamajärven kansallispuisto retkeilyreitteineen.

MÖKKI- JA HUONETIEDOT SEKÄ MAJOITUSHINNAT

Majoitustiedustelut ja varaukset puh. 040 671 6263 tai sähköpostilla virve.kinnunen@niemenharju.fi

Leirintämökit 5 kpl
Uusi, tasokas 4 hlön leirintämökki Lylylammen rantamaisemassa, Niemenharjun Matkailukeskuksen palveluiden äärellä. Mökissä televisio, mikro, vedenkeitin, minikeittiö (jääkaappi, keittolevyt 2kpl) sekä kylpyhuone, jossa wc ja suihku. Varaukseen sisältyy myös vuode-ja liinavaatteet sekä loppusiivous. Alueella maksuton langaton verkko. Lähettyvillä olevan huoltorakennuksen saunatilat vapaasti käytettävissä. Uimaranta välittömässä läheisyydessä. Mökit ovat valmistuneet syyskuussa 2016. Hinta 90 € / vrk sis. vuode -ja liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen ja rantasaunankäytön. Aamupala mahdollista ostaa edulliseen mökkihintaan 5 € / hlö. Mökit käytössä toukokuu-lokakuu. 

Päärakennuksen kahden hengen huoneet 7 kpl
Niemenharjun Matkailukeskuksen päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet ja työpöytä, jossa hyvin tilaa työmatkustajien tarpeisiin. Kylpyhuoneessa wc ja suihku. Huoneen varustukseen kuuluu myös televisio, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, koneellinen ilmanvaihto sekä maksuton wifi. Aamupala ja rantasaunan käyttömahdollisuus sisältyvät hintaan. Osassa huoneita järvinäköala. Hotelli on valmistunut syyskuussa 2016. Huonehinta 95 € sis. majoituksen kahdelle hengelle, aamupalan ja rantasaunan käytön. Lisähenkilö lisävuoteella 20 € / aik., 10 € / 6 v.-15 v.  Alle 5 vuotiaat ilmainen. 

Päärakennuksen yhden hengen huoneet 3 kpl
Niemenharjun Matkailukeskuksen päärakennuksen toisessa kerroksessa sijaitseva yhden hengen huone, jossa vuode sekä työpöytä, jossa hyvin tilaa työmatkustajien tarpeisiin. Kylpyhuoneessa wc ja suihku. Huoneen varustukseen kuuluu myös televisio, koneellinen ilmanvaihto sekä maksuton wifi. Aamupala ja rantasaunan käyttömahdollisuus sisältyvät hintaan. Hotelli on valmistunut syyskuussa 2016. Huonehinta 80 € / vrk sis. aamupalan ja rantasaunan käytön.

Perhehuone 1 kpl
Saatavilla perhehuone yhdistämällä kaksi väliovellista kahden hengen huonetta. Kahden hengen huoneen varustukseen kuuluu erilliset vuoteet. Mahdollista saada lisäpyynnöstä huoneeseen matkasänky, syöttötuoli ja potta. Kylpyhuoneissa wc ja suihku. Molempien huoneiden varustukseen kuuluu myös televisio, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta, koneellinen ilmanvaihto sekä maksuton wifi. Aamupala ja rantasaunan käyttömahdollisuus sisältyvät hintaan. Hotelli on valmistunut syyskuussa 2016. Perhehuoneen hinta 190 € / vrk sis. aamupalan ja rantasaunan käytön. 

Guesthouse huoneet 12 kpl
Päärakennuksen palveluiden viereisessä Guesthousessa sijaitseva kahden hengen huone, jossa erilliset vuoteet. Kylpyhuoneessa wc ja suihku. Huoneen varustukseen kuuluu myös televisio, jääkaappi sekä maksuton wifi. Aamupala ja rantasaunan käyttömahdollisuus sisältyvät hintaan. Päärakennuksen palvelut välittömässä läheisyydessä.  Hinta 85 € / vrk sis. aamupalan ja rantarakennuksen saunan käytön. Guesthouse rakennus avautuu käyttöön myöhemmin syksyllä 2016.

Caravan alue, 45 sähköpaikkaa
Tällä hetkellä majoittuminen on mahdollista, alueella kuitenkin käynnissä pieniä maansiirtotöitä ja sähkötolppiin ei tule vielä virtaa. Alueelle ajo kuitenkin mahdollista. Huoltorakennuksen saunatilat valmiina. Avautuu kesäkäyttöön toukokuussa 2017. Paikkoja rajoitetusti talvikaudella, noin 10.

-Paikkamaksu 25 € (sisältää sähkön) + henkilömaksu 4 € / Aikuinen, alle 15 -vuotiaat ilmainen.

-Hintaan sisältyy huoltorakennuksen saunomismahdollisuus. Miehille ja naisille omat sauna- ja suihkutilat.

-Alueella kemiallisen wc:n tyhjennyspiste ja ajokaivo.

-Päärakennuksen palvelut välittömässä läheisyydessä.

-Aamupala mahdollista ostaa hintaan 5 € / hlö.

Pidätämme oikeuden muutoksiin sesonkiaikoina.

Yhteystiedot

Osoite:
Niemenharjun Matkailukeskus Oy
Harjukatu 2
44800 Pihtipudas

Puhelin:
+358 40 671 6263


Sähköposti:
if.ujrahnemein @ infoofni

www-osoite:
http://www.niemenharju.fi


Haluatko ajankohtaista tietoa?

Seuraa meitä Facebookissa tai tilaa uutiskirjeemme.