Lisää minun lomaani +

Hotelli Pihkuri

Hotelli Pihkurin palvelut:

Lounasta noutopöydästä:
Lounas on tarjolla ma-pe klo 11.00-14.00.Lounas sisältää aina vähintään 2 eri pääruokavaihtoehtoa, runsaan salaattipöydän, leipäpöydän, levitteet sekä maito, vesi, piimä, kotikalja/ mehu sekä jälkiruoka, kahvi tai tee.

Hotellihuoneet:
24 hyvin varustettua 2 hh huonetta, joissa osassa myös levitettävä vuodesohva. Tarvittaessa kaksi huonetta voidaan myös yhdistää 4-6 hengen huoneistoksi. Kaikissa huoneissa wc/suihku, tv, puhelin, housuprässi ja minibaari. Huoneissa on oma terassi tai parveke, josta kaunis, Keitele-järvelle laskeva näköala.

Palvelut:
Ateria-, kokous- ja ohjelmapalvelut, juhlatilaisuudet ryhmille. Luontoaktiviteetit: ratsastus, kalastus, melonta, marjastus, sienestys, patikointi, maastohiihto- ja lumikenkäretket, laskettelu, moottorikelkkailu.

Muut palvelut:
Yläterassi/ruokaravintola, Music Bar Sledgehammer, kokoustiloja 10-60 henkilölle, rantaterassi, rantasaunat, uimaranta, vierasvenelaituri, Beach Volley -kenttä, polku- ja soutuvenevuokraus.

Lähialueen vapaa-ajanpalvelut:
Savivuoren Hiihto- ja ulkoilukeskus (maastohiihto, laskettelu, moottorikelkkailu, kesällä lenkkimaastot), Uimahalli-kuntokeskus Simmari, jalkapallohalli Hurrikaani, Siipolan Ratsastustalli, Viitasaaren Satama.

Hintatietoja:
Katso hintatiedot hotellin kotisivuilta.

 

Yhteystiedot

Osoite:
Hotelli Pihkuri
Kappelintie 5
44500 Viitasaari

Puhelin:
+358 20 798 1440


Sähköposti:
if.irukhip @ hotelliilletoh

www-osoite:
http://www.pihkuri.fi


Haluatko ajankohtaista tietoa?

Seuraa meitä Facebookissa tai tilaa uutiskirjeemme.