Lisää minun lomaani +

M-Tarinat Ky

Tervetuloa suomen-, ruotsin- tai englanninkieliselle patikointiretkelle tai pidemmälle vaellukselle eräopas ja diplomikielenkääntäjä Pentti Ruotsalaisen opastuksella!

Voimme vaeltaa vaikkapa Etelä- ja Keski-Suomen pisimmällä (yli 115 km) yhtenäisellä vaellusreitillä Peuran Polulla Keski-Suomessa, tehdä lyhyitä muutaman tunnin tai puolen päivän patikointeja Pihtiputaalla tai lähteä tunturiin UKK-puistoon tukikohtanamme Saariselkä tai Suomen Ladun retkikeskus Kiilopää.

Pihtiputaalla olen valmistellut 2,5 kilometrin, nuotiotulineen noin kahden tunnin, kierroksen kirkonkylän lähellä olevalla Heinäjoen luontopolulla sekä noin neljän tunnin retken Pyytömiesten pyhälle paikalle ja arviolta 10 000 vuotta vanhalle hylkeenpyyntitukikohdalle.

Luontoretkien hinnat suomen-, englannin-, ruotsin- sekä saksankielisinä ovat Peuran polun pitkosten parantamiseen asti (todennäköisesti 2017)  alle puolet normaalista, vain 9,50 €/tunti! Se merkitsee, että esim. 5 hengen ryhmälle tuntitaksa on alle 2 euroa/vaeltaja!  Jos tarvitaan autokuljetuksia, kilometritaksa on vain 0,30 euroa!

Tarjoamme myös tulkkaus- ja käännöspalveluja.

Retkellä Pyytömiesten pyhälle paikalle nähdään alla oleva, noin 4 metriä korkea Imarrekivi, joka hyvin todennäköisesti on ollut muinaisasukkaiden palvontapaikka.

Yhteystiedot

Osoite:
M-Tarinat Ky
Kaartotie 1
44800 PIHTIPUDAS

Puhelin:
+358 50 362 3271


Sähköposti:
penttiruots@gmail.com

www-osoite:
http://www.m-tarinat.net


Haluatko ajankohtaista tietoa?

Seuraa meitä Facebookissa tai tilaa uutiskirjeemme.